Mūsų krepšininkams - bronza

Finišavo Lietuvos kolegijų studentų XVII- ųjų sporto žaidynių vaikinų krepšinio pirmenybės. O prasidėjo balandžio 5 d. Kauno Technikos kolegijoje ir Šiaulių Valstybinėje kolegijoje vykusiais atrankos turnyrais. Mūsų komanda rungtyniavo Kauno pogrupyje, kur iškovojo pirmąją vietą, antri liko Alytaus kolegijos, treti Kauno Technikos kolegijos studentai Pirmosios dvi komandos pateko į finalines varžybas.
Šiauliuose vykusiose pogrupio varžybose pirmąją vietą užėmė Vilniaus Technologijų ir dizaino kolegija, antrąją šiauliečiai, treti liko Klaipėdos aukštosios jūreivystės mokyklos krepšininkai. Čia taip pat pirmosios dvi komandos iškovojo kelialapius į finalą.
Balandžio 25 d. Šiaulių valstybinėje kolegijoje susitiko pogrupių lyderiai. Čia įvyko finalinės varžybos. Pirmosiose rungtynėse susitiko šiauliečiai ir mūsų kolegijos krepšininkai. Varžybas laimėjo šiauliečiai. Antrose rungtynėse jėgas išbandė Alytaus kolegijos ir Vilniaus Technologijų ir dizaino kolegijų komandos. Nuo pirmųjų minučių visas rungtynes pirmavo Alytaus kolegijos komanda, antrajame kėlinyje skirtumas buvo jau 12 taškų. Tačiau vilniečiai kantriai dirbo gynyboje ir lėtai, taškas po taško artėjo prie alytiškių. Ketvirto kėlinio pabaigoje alytiškiai padarė porą klaidų kuriomis pasinaudoję vilniečiai šventė pergalę.
Kovoje dėl trečiosios vietos susitiko mūsų kolegijos ir Alytaus kolegijos komandos. Nuo pirmųjų minučių mūsų studentai išsiveržė į priekį ir, palaipsniui didindami persvarą, iškovojo pergalę ir pasipuošė bronziniais apdovanojimais ir taure. Mūsų komandoje žaidė Gražvydas Mockus, Arnas Petrauskas, Imantas Šturma, Paulius Zagurskas, Paulius Dilba, Eimantas Keleris, Tadas Metrikis, Dominykas Stankevičius.
Šiauliečių ir vilniečių akistata baigėsi Vilniaus Technologijų ir Dizaino kolegijos studentų pergale. Jie ir tapo nugalėtojais. Sidabriniai apdovanojimai įteikti Šiaulių Valstybinės kolegijos studentams.