Tarptautinė mokslinė-praktinė konferencija „Gamtotvarkos aktualijos 2018“

2018 m. balandžio 26  d. Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijoje vyko tarptautinė mokslinė-praktinė konferencija „Gamtotvarkos aktualijos 2018“, kurioje savo idėjomis, įžvalgomis bei tyrimų rezultatais, nagrinėjant gamtotvarkos ir aplinkotvarkos problemas, dalinosi ne tik įvairių specialybių studentai bet ir dėstytojai.

Konferencijai savo straipsnius pristatė ne tik Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijos studentai, bet ir studentai iš Kauno kolegijos, Aleksando Stulginskio universiteto, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen (Belgija),  Baltarusijos valstybinio technologinio universiteto (Baltarusija), Anadolu universiteto (Turkija).  Iš viso studentų konferencijos metu buvo skaityta 20 pranešimų.  

Ne ką mažiau džiugina ir dėstytojų konferencijos dalyvių gausa. Šioje sekcijoje buvo pristatyti 37 pranešimai. Tradiciškai sulaukėme pranešimų iš kolegijos partnerių užsienio šalyse Extremaduros universiteto (Ispanija),  Radom‘o ekonomikos akademijos (Lenkija), Anadolu universiteto (Turkija), Kauno kolegijos, Aleksandro Stulginskio universiteto, Lietuvos Sporto Universiteto. Taip pat džiaugiamės pirmą kartą straipsnį pateikusiais naujaisiais kolegomis iš Magdelenos universiteto (Kolumbija).

Dėkojame visiems konferencijos dalyviams, dėstytojams, padėjusiems rengti konferenciją bei pranešimus. Tikimės, kad ši patirtis bus naudinga ateityje.

Malonu, kad žiniomis apie šią konferenciją buvo pasidalinta ir kitų aukštųjų mokyklų tinklapiuose:

http://af.asu.lt/?p=7378

http://www.kaunokolegija.lt/vef/konferencijoje-apie-gamtotvarkos-aktualijas-ir-teises-studentu-izvalgos/