Tarptautinė paroda “Studijos ir karjera 2019” Baltarusijoje

Treti metai kaip Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijos (KMAIK) atstovai dalyvauja parodoje "Studijos ir karjera 2019” Minske (Baltarusija). Šioje tarptautinėje parodoje  vasario 14-16 d. kolegiją pristatė doc.dr. Edita Abalikštienė ir lekt. Jurgita Babilienė.

Parodoje KMAIK stendo lankytojai - mokiniai, abiturientai, jų tėvai, universitetų, profesinių mokyklų atstovai, brandaus amžiaus žmonės, norintys ne tik įgyti išsilavinimą, atnaujinti savo žinias, bet ir kelti kvalifikaciją, pageidaujantys bendradarbiavimo profesinėje srityje, vykdyti bendrus projektus.

Stende mus aplankiusiųjų dauguma - tikslingai ieškantys studijų užsienyje asmenys, iš anksto pasidomėję, kokios studijų programos mūsų kolegijoje,  uždavinėjo jiems rūpimus klausimus, susijusius su stojimo į kolegiją sąlygomis, studijų proceso organizavimu, studijų programų detalesniu apibūdinimu, studijų kaina, apgyvendinimu, kajeros galimybėmis, vizų gavimo klausimai ir pan.

Baltarusijos Grodno valstybinio žemės ūkio universiteto atstovai, susidomėję mūsų kolegija, pasiūlė pasirašyti studentų bei dėstytojų bendradarbiavimo, tarptautiškumo didinimo galimybių sutartį.

Trys parodos dienos kupinos gerų įspūdžių, šilto bendravimo tiek su parodos lankytojais, tiek su dalyviais praėjo labai greitai. Džiaugiamės, kad apie KMAIK  sužino vis daugiau jaunimo ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėje Baltarusijoje.

Daugiau info https://www.expoforum.by/exhibitions/?SECTION_ID=2834