„Kolegijos Galiūnas 2019“

Rungtyniavo stipriausieji

Paskutinę kovo savaitę kolegijos studentus pakvietė konkursas- varžybos „Kolegijos Galiūnas 2019“. Čia jėgas išbandė stipriausieji kolegijos vaikinai. Galia, kad nepamatėme tarp varžybų dalyvių merginų, nors prieš porą metų šiame konkurse rungtyniavo ir vaikinai, ir merginos. Vis dėlto pažiūrėti kaip seksis vaikinams merginos atėjo.

Po dalyvių svėrimo ir mankštos vaikinai stojo į kovą. Pirmoji rungtis pritūpti ir atsistoti su galimai didžiausiu svoriu. Po trijų bandymų jau turime lyderį- tai trečiakursis Andrius Kubilius, antroje vietoje - Lukas Slavinskas, trečioje - Ernestas Danilovas.

Antroji rungtis - štangos spaudimas nuo krūtinės gulint. Ši rungtis pakeitimų į lyderių gretas neįnešė ir lyderių rikiuotė išliko tokia pati.

Trečioje rungtyje - atkelti štangą nuo grindų ištiesiant nugarą (vadinamoji „mirties trauka“). Geriausią rezultatą pasiekia Lukas Slavinskas(200 kg.), antras lieka Andrius Kubilius, trečias - Ernestas Danilovas.

Suskaičiavus visų trijų veiksmų rezultatus turime naują „Galiūną“! Tai  - Lukas Slavinskas, antroji vieta - Andrius Kubilius, trečioji  - Ernestas Danilovas.

Lektorius Petras Vyšniauskas