Kviečiame studijuoti KMAIK!

Būsimasis abituriente!

Tave studijuoti kviečia Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija (KMAIK)!

Ar jau pasirinkai savo kelią? Ar tebestovi kryžkelėje, ir tau be galo sunku pasirinkti kryptį, – ar eiti ten, kur kviečia širdis, ar ten, kur pataria tėvai, mokytojai, draugai, ar... visiškai nieko nesirinkti, atsiduodant likimui?.. Jaunam žmogui priimti vieną rimčiausių gyvenimo sprendimų kartais būna nepaprastai sunku. Nesinori klausyti nei „protingų dėdžių“ patarimų, nei tėvų, o širdies balsu dažnas apskritai bijo pasitikėti... Tad ką daryti, ką rinktis?

Labai paprasta – eik ten, kur kviečia širdis, bet, žinoma, pasitark ir su protu. Išdrįsk pabendrauti su tau patinkančios profesijos atstovais; galbūt pažįsti ir tokių, kurių akys dega džiaugsmu pasakojant apie tai, kokią nuostabią profesiją pasirinko? Ir atkreipk dėmesį – jie jaučiasi išdidūs ir svarbiausia - laimingi!

Taigi, pirmas žingsnis – teisingai pasirinkti būsimą profesiją. Ir tada tavęs laukia antras žingsnis – pasirinkti mokymo įstaigą, kuri tau suteiks reikiamų kompetencijų ir galimybę įgyti norimą specialybę.

Mūsų studijų programos – paklausios, o parengti specialistai turi geras galimybes dirbti pagal specialybę. Siekiame, kad mūsų absolventai būtų visapusiškai paruošti būsimam gyvenimui, kad po studijų jiems netektų varstyti Užimtumo tarnybos durų ar emigruoti. Vieninteliai šalyje siūlome kolegines Miškininkystės, Hidrotechninės statybos, Sodininkystės, Nekilnojamojo turto kadastrinių matavimų studijų programas, kurias pabaigusių specialisų poreikis Lietuvos darbo rinkai šiandien yra išties nemažas.

Be to, kolegijoje veikiančioms studijų programoms skiriama daug valstybės finansuojamų vietų – iš pernai priimtų studentų daugiau kaip du trečdaliai studijuoja nemokamai, o nemaža dalis gauna ir stipendiją.

Jei negali apsispręsti - susisiek su mumis, ir mes būtinai patarsime, kaip pasirinkti būtent TAU tinkamą studijų programą.

KMAIK studijų programos 

Bendrajam priėmimui PRAŠYMAI TEIKIAMI ir koreguojami www.lamabpo.lt (tik internetu) nuo birželio 1 d.

BENDROJO PRIĖMIMO etapų DATOS skelbiamos https://bakalauras.lamabpo.lt/bendrojo-priemimo-datos-2/

TIESIOGINIS PRIĖMIMAS į nuolatinių ir ištęstinių studijų valstybės nefinansuojamas vietas organizuojamas ir vykdomas konkurso tvarka tik Kolegijoje (Liepų g. 1, Girionys, Kauno raj.), jei po bendrojo priėmimo yra likusių laisvų valstybės nefinansuojamų studijų vietų. Tiesioginiam priėmimui PRAŠYMAI TEIKIAMI (kolegijoje) nuo birželio 1 d. Jeigu stojimui pritrūksta balų, tai galimas motyvacinis pokalbis. Sėkmingai pasirodžiusiems stojantiesiems prie konkursinio balo bus papildomai skiriamas 1,0 balas. Pačiau apie tai čia.

Daugiau informacijos rasite čia 

Iškilus klausimams prašome kreiptis tel.: (8-37) 383082; el. paštas: info@kmaik.lm.lt

Mūsų adresas: Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija (Centriniai rūmai), Liepų g. 1 - 202, Girionys, LT-53101 Kauno r.

Linkime sėkmės renkantis specialybę ir laukiame atvykstant!