SVEIKINAME ŠAUNIĄSIAS MŪSŲ KOLEGIJOS MERGINAS

  

 

Šaunuolės mūsų merginos!

Spalio 7 d. mūsų kolegijoje vyko Lietuvos kolegijų XIX sporto žaidynių lengvosios atletikos kroso varžybos. Jaunimas susirinko nusiteikęs optimistiškai, kupinas  rungtyniavimo azarto, o ir oras pasitaikė nuostabus.

Pirmosios į startą stojo merginos. Pirmasis bėgimas. Prie starto linijos stoja Viktorija Šarchutinaitė, Erika Žukauskaitė ir Akvilė Gerybaitė.   Ir visų mūsų džiaugsmui pirmoji, gerokai atitrūkusi nuo varžovių,  finišuoja Viktorija, tuojau po jos finišuoja Akvilė ir Erika. Tai nuteikė kitas merginas mobilizuojančiai.

Antrasis bėgimas. Čia, šalia kitų kolegijų studenčių, starto laukia Ugnė Liegutė, Kamilė Burneikaitė ir Evelina Masiliūnaitė. Starterio šūvis ir visos dalyvės spurtuoja, bet čia paslysta Ugnė, ir ji priversta kitas bėgikes vytis. Laukiame finišo ir matome, kad mūsų merginos finišuoja tuojau po lyderių. Laukiame galutinių rezultatų, kurie skelbia, kad mūsų merginos - Vktorija Šarchutinaitė, Erika Žukauskaitė , Akvilė Gerybaitė,  Ugnė Liegutė, Kamilė Burneikaitė ir Evelina Masiliūnaitė komandinėje įskaitoje iškovojo sidabro medalius ir taurę.