KMAIK lektorius Linas Daubaras tapo Lietuvos gamtos terapijos asociacijos prezidentu

KMAIK Kraštovaizdžio architektūros ir rekreacijos katedros lektorius, Lietuvos gidų sąjungos prezidentas Linas Daubaras ne tik atstovauja Lietuvą kaip Tarptautinio gamtos ir miško terapijos aljanso INFTA (The International Nature and Forest Therapy Alliance) sertifikuotas miško terapijos gidas, tačiau jis ką tik buvo išrinktas Lietuvos gamtos terapijos asociacijos prezidentu. Sveikiname!

L. Daubaro iniciatyva 2021 metais INFTA ir KMAIK pasirašė susitarimo memorandumą (Memorandum of Understanding) ateities bendradarbiavimui. Šio bendradarbiavimo tikslas – populiarinti miško terapiją kaip visuomenės sveikatos praktiką ir skatinti sveikatos bei gamtinį turizmą Lietuvoje. 

Tarptautinis gamtos ir miško terapijos aljansas (INFTA) įgyvendina ir propaguoja miško terapiją kaip įrodymais pagrįstą visuomenės sveikatos praktiką per tarptautinę partnerystę su mokslinių tyrimų institucijomis, vyriausybinėmis organizacijomis ir kitomis suinteresuotomis šalimis.

Daugiau informacijos: https://infta.net/infta-forest-therapy-guide-elected-as-president-forest-therapy-association-lithuania/?fbclid=IwAR0-JkRwtqdXdNDMyBF2TSCtCGwi6LubVwx-5nsbx1AeFUoQK-nlVVJyQeY

Nuotrauka: 15min.lt