Žemės ir pasaulinės vandens dienos paminėjimas

Kovo mėnesį Lietuvos mokyklų moksleiviai  minėjo ŽEMĖS ir PASAULINĘ VANDENS   dieną kartu su Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijos dėstytojais, dalyvavo įvairiose kontaktinės veiklose – dirbo grupėmis ir savarankiškai, dalyvavo  nuotolinėse paskaitose. Šiais mokslo metais į nuotolines paskaitas prisijungė moksleiviai ir mokytojai daugiau nei iš  90 šalies  mokyklų. 

KMAIK Miškininkystės katedros vedėja doc.dr. Vilma Gydaitė dalyvavo „Karjeros dienose“ Anykščių Jono Biliūno gimnazijoje, bei pravedė praktinius užsiėmimus  „Baldų stiliai“ Kauno Juozo  Grušo  meno gimnazijoje, Kauno r. Šlienavos pagrindinėje mokykloje.  KMAIK lektorė Jolanta Malijonienė  kartu su JMB "Giliukai" moksleivias kūrė stilizuotus paukštelius.

KMAIK dėstytojas doc. dr. Albinas Tebėra nuotolinėje paskaitoje  pristatė KMAIK koleginių studijų ir Profesinio skyriaus  studijų programas, padėsiančias moksleiviams rinktis studijų kryptį, profesinę veiklą, bei planuoti savo vietą darbo rinkoje, skaitė paskaitą „Miškas - ne tik mediena“ Panevėžio Ąžuolo progimnazijos moksleiviams bei mokytojams.