Tinklinio turnyro aidai

Rugsėjo 13 d. Kolegijos sporto salėje rinkosi tinklinio mėgėjai ir gerbėjai. Čia vyko tinklinio 4x4 turnyras, skirtas Miškininko dienai paminėti. Jėgas išbandyti panoro trys Kolegijos studentų bei dvi Kauno Technikos kolegijos studentų komandos.
Pirmosios į kovą stojo Kauno Technikos kolegijos pirmoji komanda ir mūsų studentų komanda „Rytis“. Pirmąjį setą gana lengvai laimėjo svečiai, tačiau mūsiškiai geriau sužaidė antrąjį ir trečiąjį setus ir iškovojo pergalę. Tarp kitų 3 komandų visas pergales iškovojo komanda „Gražvydas". Pusfinalyje susikovė „Rytis“ ir „Naujokai“. Ir nors „Naujokai“ žaidė azartiškai, kovojo dėl kiekvieno taško, vis dėlto patirtis nugalėjo ir „Rytis“ šventė pergalę. Kitame pusfinalyje susitiko „Gražvydas“ ir pirmoji Kauno Technikos kolegijos komanda. Rungtynės vyko taškas į tašką ir jau svečiai buvo ant pergalės slenksčio, bet mūsiškiai susikaupė ir šventė pergalę.
Mažajame finale dėl III vietos varžėsi pirmoji svečių ir „Naujokų“ komandos. Ir vėl pasikartojo antrojo pusfinalio scenarijus. Kai svečiams jau atrodė, kad trūksta tik vieno lemiamo žingsnio, šį žingsnį žengia „Naujokai“ ir iškovoja III vietą - Tadas Metrikis, Giedrius Minkevičius, Simonas Moksvytis, Lukas Patašius.
Didžiajame finale susitiko dvi mūsų studentų komandos – „Rytis“ ir „Gražvydas“. Nugalėtojų titulą iškovojo „Rytis“- Mindaugas Ūselis, Mindaugas Skripkauskas, Rytis Kerutis, Tomas Petkus, Laimonas Jašmontas, Ilonas Smalinkaitė. Artąją vietą laimėjo Darius Svetika, Darius Bernota, Goda Draugelytė, Gražvydas Mockus.

Sveikiname nugalėtojus!
Lektorius Petras Vyšniauskas