Krepšinio ir tinklinio turnyras, skirtas Nepriklausomybės dienai

            Vasario 11  dieną kolegijos sporto salėje vyko tinklinio o vasario 12 d. krepšinio turnyrai skirti  Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 30- mečiui pažymėti. Turnyro atidarymo metu Miškininkystės katedros vedėjas dr. V. Verbyla  trumpai apžvelgė Lietuvos Nepriklausomybės kelio istoriją bei palinkėjo sėkimės studijose bei šiame  turnyre.

             Tinklinio turnyre dalyvavo  Dekoratyviųjų Želdynų ir Aplinkotvarkos fakulteto komandos ir  Aplinkos Inžinerijos fakultetų komandos. Pirmose varžybose susitiko  Aplinkos Inžinerijos fakulteto ir Dekoratyviųjų Želdynų ir Aplinkotvarkos fakulteto antroji komandos. Pirmąjį setą gana lengvai laimėjo Aplinkos Inžinerijos fakulteto studentai , tačiau antrąjį Dekoratyviųjų Želdynų ir Aplinkotvarkos fakulteto antroji  komanda. Trečiąjame vyko lygi kova ir vis tik pergalę rezultatu 2:1 šventė Aplinkos Inžinerijos fakulteto studentai.

              Antrosios rungtynės tarp Aplinkos Inžinerijos fakulteto ir Dekoratyviųjų Želdynų ir Aplinkotvarkos fakulteto komandų baigėsi rezultatu 2:0  Dekoratyviųjų Želdynų ir Aplinkotvarkos fakulteto studentų pergale.

              Pirmosios ir antrosios  Dekoratyviųjų Želdynų ir Aplinkotvarkos fakulteto komandų tarpusavio dvikova vyko gana banguotai, tačiau ir čia rezultatu 2:0 stipresnė  buvo pirmoji komanda, kuri ir tapo turnyro nugalėtojais. Tai Viktorija  Šarchutinaitė, Elena Anisimovaitė,  Evelina Masilūnaitė, Jonas Viskontas, Viskontas Skardys, Justas Sinkevičius.

              Antrąją vietą iškovojo Aplinkos Inžinerijos fakulteto  komanda- Giedrius Minkevičius, Monika Bambalaitė, Milda Semoškaitė,  Viktoras Černenko, Paulius Tamašauskas, Tadas Mažrimas. Trečioji vieta atiteko Dekoratyviųjų Želdynų ir Aplinkotvarkos fakulteto antrajai komandai, kurią sudarė  Robertas Vikšniauskas, Monika Černišovaitė, Kamilė Burneikaitė, Tomas Rimkus, Lukas Slavinskas.

              Krepšinio turnyre susitiko Aplinkos inžinerijos fakulteto ir Profesinio skyriaus komandos. Pirmasis kėlinys ryškaus lyderio neparodė. Per pirmąją pertrauką visi norintieji išmėgino rankos taiklumą baudų metimų rungtyje. Nugalėtojų tapo Giedrius Minkevičius.

              Antrąjame kėlinyje pradėjo ryškėti Aplinkos inžinerijos fakulteto krepšininkų pranašumas , bet iki didžiosios pertraukos moksleiviai dar rankų nenuleido ir kovojo. Pertraukos metu vėl visus pakvietė tolimų metimų konkursas, kuriame jau pirmąją metimų seriją puikiai atliko Edvinas Lisauskas, bet jam ant kulnų lipo Lukas Mikalauskas. Vis dėl to Edvino ranka nesudrebėjo ir jis jau antrus metus iš eilės laimi šį konkursą.

             Trečiąjame kėlinyje permainų  nepamatėme- Aplinkos inžinerijos fakulteto studentai vis didino tempą ir tolo nuo varžovų. Pertraukos metu Giedrius Minkevičius pademonstravo „dėjimo“ į krepšį meną ir tapo „oro karaliumi“

             Ketvirtasis kėlinys tapo  dar labiau išryškino studentų pranašumą ir  pasibaigė jiems triumfuojant.

Turnyro nugalėtojai tapo Lukas Mikalauskas, Dovydas Krapavickas, Tadas Mažrimas, Justas Sinkevičius, Giedrius Minkevičius., antroji vieta atiteko Edvinui Lisauskui, Karoliui Petrusevičius, Džiugui Kučinskui, Justinui Pivorui, Šarūnui Kapčiui, Rimvydui Adomaičiui.