Nacionalinė floristinių kompozicijų paroda - konkursas ,,Žiemos puokštė KMAIK 2023“ ir Atvirų durų diena

Nacionalinė floristinių kompozicijų paroda - konkursas

,,Žiemos puokštė KMAIK 2023“ ir Atvirų durų diena

 

Šiais metais nacionalinė „Žiemos puokštė KMAIK 2023“ vyko drauge su Atvirų durų diena, kurios metu kolegijos dėstytojai  moksleiviams ir mokytojams skaitė paskaitas, vedė interaktyvius užsiėmimus, praktinius mokymus bei pažintines ekskursijas į gamtos pažinimo, įdomiosios inžinerijos auditorijas, pristatė čia vykdomas studijų programas, supažindino su  studijų galimybėmis  kolegijoje.

Mokytojai dalyvavo seminare  „Ar išsaugosime Lietuvos šilus“ ir  „Gamtos terapijos principai“.

Kolegija prisipildė šventinio šurmulio: kas susirado naujų draugų ar bendraminčių, kas aktyviai domėjosi, bendravo su studentais bei dėstytojais, praturtindami vieni kitus naujomis idėjomis, pasisėmę įkvėpimo ar įgavę didesnio pasitikėjimo savo jėgomis.

Nacionalinėje parodoje - konkurse „Žiemos puokštė  KMAIK 2023“ šias metais buvo pateikta  per šimtas darbų, o dalyviai susirinko  iš įvairiausių Lietuvos regionų.

Moksleivių darbai stebino išradingumu, natūralių gamtinių medžiagų panaudojimu.

,,Žiemos puokštė KMAIK 2023“ konkursas tampa neatsiejama advento laikotarpio dalimi, siekiančia prisiliesti prie gamtos grožio ir gelmės, Kalėdų laukimo žavesio ir paslapčių, apjungti, suburti, skleisti pažinimo džiaugsmą.

Moksleivių sukurtais darbais dalinamasi ir su tais, kurie labiausiai stokoja mūsų šilumos ir dėmesio - K. Griniaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninės Petrašiūnų slaugos ligoninės pacientais, Rumšiškėse (Kauno r.) esančių senelių namų „Auksinis amžius“,  Vaišvydavoje esančių senelių globos ir slaugos namų „ARTJUSTOS“ gyventojais. Šventinėmis parodos - konkurso dalyvių kompozicijomis papuošiami šių patalpų interjerai.

Vertinimo komisijos užduotis buvo įvertinti kompozicijų meninę raišką ir jų kūrimo technologijas bei apdovanoti dalyvius prizais.

     

VERTINIMO REZULTATAI

 

Visos renginio nuotraukos - 

https://wetransfer.com/downloads/652bcfe2f2658cb3f0b3e799f4c8727a20231207174857/df139bc98b1dfb2647bb3e75e99e12f320231207174857/3a84d5

 

Dėkojame visiems atvykusiems į Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegiją.  Buvimas kartu, kūryba yra didžiausia dovana, kurią galime vieni kitiems įteikti.

Linkime visiems jaukių, ramybe ir gerumu pripildytų kasdienybės darbų.

 

Renginio fotografė KMAIK 2 k. studentė  Akvilė Kalvytė

KMAIK informacinis centras