Tarptautinis kongresas „Miškai ir jų poveikis sveikatai”

Rugsėjo 18-20 d. Lietuvoje, Druskininkuose, vyks Tarptautinis Kongresas „Miškai ir jų poveikis sveikatai”.

Tai jau šeštus metus vykstanti pasaulinė konferencija, inicijuota Tarptautinės miško terapijos draugijos. Į renginį susirenka specialistai iš viso pasaulio apsikeisti žiniomis apie naujausius mokslinius tyrimus, kaip natūrali gamtinė aplinka ir biologinė įvairovė bei ryšys su mišku daro įtaką žmonių sveikatai ir gerovei. 

Kongreso tikslas – ne tik pristatyti naujausius mokslinius tyrimus, bet ir dalintis geraisiais nemedieninės miško ekonomikos pavyzdžiais bei miško terapijos pritaikymo galimybėmis visuomenės sveikatos, švietimo ir miškų gydomojo turizmo srityse.

Kviečiame visų sričių sveikatos, sveikatingumo, švietimo, turizmo ir miškininkystės sektoriuose dirbančius specialistus, sprendimų priėmėjus, miškų savininkus bei kitų sričių specialistus ir praktikus, besidominčius miškų terapiniu poveikiu ir panaudojimu. Dalyviams bus išduodami kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai.

KVIETIMAS TEIKTI SANTRAUKAS

Kongreso mokslinis komitetas kviečia teikti pranešimų santraukas iki 2024 m. gegužės 31 d. Priimamos santraukos žodiniams pranešimams, stendiniams pranešimams ir seminarams.

REGISTRACIJA IR BILIETAI

Kviečiame registruotis ir įsigyti pirmuosius “Early bird” bilietus su nuolaida iki birželio 30 d.

Kongresą organizuoja Tarptautinė miško terapijos draugija ir asociacija „Gyvo Žalio” kartu su Lietuvos sveikatos mokslų universitetu, Nacionaline sanatorijų ir reabilitacijos įstaigų asociacija, Lietuvos kurortų asociacija, Lietuvos fitoterapijos sąjunga, Savivaldybės visuomenės sveikatos biurų asociacija, Sengirės fondu, Lietuvos gamtos terapijos asociacija, Miško terapijos ir edukacijos centru.

Daugiau informacijos – pridedamame dokumente arba https://isft.info 

Facebook: https://fb.me/e/e2W9O71XH